Nefelejcs Hotel*** Superior

Csapatépítésre fel!

Csapatépítésre fel!

"Nincs azzal semmi baj, ha az embert a szorítóban vagy azon kívül padlóra küldik. A baj ott kezdődik, ha ott is marad." - Muhammad Ali

 

A Nefelejcs Hoteltől 12 km-re (15 perc autóval) elhelyezkedő Bükkábrányban található cégünk saját tulajdonú rendezvényhelyszíne. Vidékies megjelenésű és berendezésű vályogház, a hozzá tartozó 100 éves borospince, kerekes kút és kemence különleges része lehet egy csapatépítő tréning ill. vállalati rendezvénynek. A terület egész része füvesített, hatalmas szabad tér áll a résztvevők rendelkezésére, ahol különböző csapatépítő játékokat játszhatnak. Pl: íjászkodás, versenyfeladatok (szalmabála görgetés, tyúkkergetés, szekérhúzás, lopózás… stb.) 

 

  

 

„Pusztaolimpia” program:. 
A csapatok (5-6 fős) különböző ügyességi olykor népi köntösbe bújtatott játékokban mérhetik össze tudásukat. A területen több állomást alakítunk ki ahol más és más a feladat. Van ahol az idő, van ahol a pontosság a fő szempont. Egy kis ízelítő:  bátorságpróba, erőpróba, qvízjáték, lovas kocsi húzás, talicskás váltó, vasvilla és gumicsizma célba dobás, kukorica morzsolás és darálás hagyományos 100 éves eszközökkel…. Népviseletbe öltözött segítők állnak a játékosok rendelkezésére. A feladatok szüneteiben a résztvevők az italsarok frissítőivel enyhíthetik a szomjukat (forralt bor, tea, kávé, üdítők, ásványvizek, pálinkák). Grill ebédet illetve vacsorát és élőzenét is igény szerint elkészítünk, különlegességként a pusztaolimpiához disznótoros ebéd vagy vacsorát is ajánlunk. A csapatépítő programot személyre szabjuk ezért amennyiben felkeltette érdeklődésüket kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot a lent megadott elérhetőségeken.

 

       

 

 

Ajánlatért keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:  

foglalas@nefelejcshotel.hu 
+36 30/467 79 96